Влада

Геннадій Зубко подякував житомирянам за підтримку демократичних сил і закликав новообраних депутатів виправдати довіру людей

28 October 2014, 10:15

В найкоротші терміни демократичні сили сформують у Верховній Раді потужну проєвропейську коаліцію. Ця коаліція стане підтримкою для президента - буде значно легше провести в країні реформи, які очікує суспільство і які необхідні для належної реалізації підписаної угоди з ЄС.

Про це сказав перший заступник глави Адміністрації президента України Геннадій Зубко, коментуючи попередні результати парламентських виборів.

«Команда президента вже підготувала коаліційну угоду. Вона принципово відрізняється від попередніх угод, тому що документ ґрунтується на конкретних завданнях, принципових підходах до виконання цих завдань та термінах, в які вони повинні бути виконані. Це план - графік роботи для нового уряду. Потрібно в найкоротші терміни сформувати уряд, ухвалити бюджет на наступний рік, провести реформи, задекларовані президентом у «Стратегії 2020». Необхідно внести зміни до Конституції, які гарантують децентралізацію влади. Угода запропонована для обговорення демократичним партіям», - сказав Геннадій Зубко.

Також він відмітив гарну організацію виборчого процесу в Житомирській області та зазначив, що вибори на Житомирщині відбулись прозоро і відкрито. Геннадій Зубко подякував житомирянам за потужну підтримку демократичних сил.

«Житомиряни відповідально поставились до парламентських виборів і підтримали євроінтеграційний курс України. За демократичні сили в Житомирській області проголосувало понад 55% виборців. Кандидати, яких висунув Блок Петра Порошенка у мажоритарних округах, також отримали переконливу перемогу. Житомиряни дали великий кредит довіри. Тепер обрані народні депутати повинні його виправдати своєю роботою в парламенті», - сказав Геннадій Зубко.

Прес-служба Геннадія Зубка

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі