Політика

Звернення Дмитра Кропачова до житомирян

28 October 2014, 14:50

"Щиро дякую всім, хто не залишився осторонь та взяв активну участь у виборах. І хоча я не отримав мандат депутата, я отримав набагато більше – вашу підтримку. Кожен ваш голос, відданий за мене та  партію «Сила Людей» - це величезна довіра, яку ми будемо і надалі виправдовувати конкретними справами. Підтримавши нас, Ви проголосували за демократію, за справедливість та добро, за принциповість і людську гідність, за зміну системи.

Ми пройшли цей шлях достойно. Адже моя участь у виборах та виборча кампанія відбулася без розкрученого бренду партії, без мільйонного бюджету, без дороговартісної реклами на телебаченні та проплачених ефірів у ТОК-шоу, без білбордів, без тисяч агітаторів, без зустрічей з колективами державних та комунальних підприємств, але з великою жагою до перемоги та прекрасними людьми у команді!

Велика подяка  активістам та прихильникам – за енергію та відданість. Також спасибі й волонтерам, які переживали разом із нами та підтримували нас. Дякую своїй команді, яка не звертаючи уваги на труднощі, йшла зі мною до кінця. Окрема подяка друзям, які надали конструкції для виготовлення інформаційно-агітаційних кубів та однопартійцям, які допомогли надрукувати газету.

Дуже радує те, що за цей час, до нас долучилися багато хороших людей, які повірили у наші ідеї та бачення і вирішили стати членами нашої команди. Майже сотня житомирян написали заяви до вступу у партію «Сила Людей» та готові працювати на благо нашого міста, області та країни!

Ще раз дякую Вам за довіру. Бажаю всім міцного здоров’я, родинного благополуччя, здійснення найзаповітніших мрій. Хай у Вашому домі та нашій країні буде мир!

Запрошую до команди «Сила Людей»! І ми переможемо, рано чи пізно! Але, тільки РАЗОМ, бо РАЗОМ ми – СИЛА!"

Прес-служба політичної партії «Сила Людей»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі