Події

Двоє офіцерів із зведеного загону Житомирської області трагічно загинули у зоні АТО

29 October 2014, 12:05

28 жовтня трагічно обірвались життя 34-річного майора міліції Володимира Левківського та 29-річного капітана міліції Анатолія Карповича з Овруцького району Житомирської області, котрі з 18 жовтня перебували у зоні проведення антитерористичної операції у складі зведеного загону міліціонерів Житомирщини.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Наразі обставини  смерті старшого дільничного Овруцького райвідділу міліції Левківського та оперуповноваженого сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків цього ж територіального підрозділу Карповича з’ясовуються.

Проводиться службове розслідування.

Колектив правоохоронців Житомирщини разом з рідними і близькими розділяє біль і гіркоту втрати товаришів, які передчасно пішли із життя, - йдеться у повідомленні.

За інформацією газети «Факти», надзвичайна подія сталася вранці 28 жовтня в місті Рубіжне Луганської області.

Бійці зведеного загону отримали важкі вогнепальні поранення в голову з автомата Калашникова.

Як повідомляють «Факти» з посиланням на достовірне джерело, загін житомирських міліціонерів був розквартирований в гуртожитку політехнічного коледжу. Близько 9 години ранку їм надійшов наказ виїхати на зачистку, але після завантаження по машинам наказ скасували. Під час вивантаження майор міліції випадково натиснув на спусковий гачок (автомат був знятий із запобіжника) і вистрілив прямо в голову своєму 29-річному товаришеві по службі, важко поранивши його.

Через півгодини, усвідомивши, що поранений не виживе, майор скоїв самогубство, вистріливши собі в голову з того ж автомата. Обидва міліціонери у важкому стані були доставлені в міську лікарню, де через кілька годин померли.

Фото прес-служби УМВС України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі