Політика

Довіра житомирян – найсильніший стимул для роботи в парламенті

29 October 2014, 14:22

Блок Петра Порошенка вітає усіх житомирян з відкритими, чесними та прозорими парламентськими виборами та дякує виборцям, котрі віддали свої голоси за європейське майбутнє.

Оголосивши про позачергові вибори до парламенту, Президент закликав об’єднуватись довкола України та її інтересів не тільки політичні партії, але й усіх патріотів України. Голосування 26 жовтня довело бажання українців єднатися навколо спільної потужної роботи задля розвитку нашої держави.

Блок Петра Порошенка йшов до Верховної Ради з месседжем «Час єднатися» для забезпечення двох речей: миру і євроінтеграції. Довіривши свій вибір Блоку, українці заклали надійний фундамент у розбудові прогресивної, сильної держави.

Демократичні, проєвропейські політсили, в свою чергу, зробили все можливе аби уникнути загрози проходження до парламенту представників старої влади, визначивши єдиних кандидатів у певних округах.

Партія «Блок Петра Порошенка» вже зробила перший крок для змін в державі – демократичним політсилам запропоновано проект Коаліційної угоди. Цей документ  переданий політичній партії «Народний фронт» та політичній партії «Об’єднання «Самопоміч».

Попереду – важка, наполеглива праця. Формування нового Уряду та проведення реформ. Основним результатом роботи цього парламенту повинно стати членство України в ЄС у 2020-му році. Представниками Блоку буде докладено максимум зусиль, аби втілити стратегію, запропоновану Петром Порошенком, в реальність.

Блок Петра Порошенка дякує мешканцям Житомирщини за активну громадянську позицію та демократичний вибір. Час єднатися!

З повагою, Сергій Сухомлин, керівник виборчої кампанії партії «Блок Петра Порошенка» у Житомирській області

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі