Події

У Житомирі обікрали благодійний центр «Я - мама!»

29 October 2014, 14:44

 Зламане вікно та розкидані речі виявили вранці працівники житомирського благодійного центру «Я- мама!».

В ніч з 28 на 29 жовтня невідомі проникли у приміщення на вул.Котовського та викрали техніку – персональний комп’ютер, два ноутбука, а також два фотоапарата. Працівники жаліються – окрім документації в викраденій техніці зберігалася також особиста інформація, фотографії та відеозаписи з дітьми.

Правоохоронці кажуть: вікно відкрили обережно – відтисли віконну раму викруткою і проникли всередину. Міліцію працівники благодійного центру викликали вже самі, коли прийшли на роботу, жодних свідків злочину поки не виявили. Працівники центру додають: зловмисники працювали доволі обережно і, можливо, навіть знали що шукають.

«Тут особливо нічого не було розкидано, просто відкрили шафку. І ще витягли цю книжку і рилися там, тобто вони знали, що в тій книжці щось лежить… Там були чеки, коли ми купляли цукерки, печиво чи канцелярію для організації, то із шафки все це забрали. Там ще декілька гривень лежало, то, може, це все і забрали», - розповідає адміністратор центру Ольга Орел.

Міліція провела першочергові заходи та зібрала матеріали, які будуть внесені до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань. Попередня правова кваліфікація злочину – ч.3 ст.185 КК України (Крадіжка з проникненням у приміщення).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі