Суспільство

Працівники кондитерської фабрики «ЖЛ» пікетували Генпрокуратуру

29 October 2014, 17:35

 У Києві близько трьохсот людей зібрались під стінами Генеральної прокуратури України та вимагали справедливості від працівників відомства.

За словами голови наглядової ради кондитерської фабрики «ЖЛ» Ігоря Бойка, підприємство відмовляється давати хабарі і через це має проблеми з прокуратурою та податковою.

Працівники кондитерської фабрики кажуть: прийшли під Генпрокуратуру відстояти своє право на роботу. Нещодавно такий мітинг вже пройшов у Житомирі, де знаходяться виробничі потужності підприємства. Проте учасники з люстраційними сміттєвими баками, банерами і плакатами приїхали до столиці під стіни Генеральної прокуратури вимагати справедливості та щоб їх підприємство залишили у спокої.

«Ми сьогодні прийшли за справедливість, нас влаштовує наше керівництво, але нам не дають працювати, тому ми тут», - каже працівниця кондитерської фабрики Жанна.

«Завжди фабрика працювала чесно, віддано, платила податки. Все було добре поки не захватили корупціонери. Вони хочуть знищити фабрику, вони хочуть заволодіти фабрикою, але їм це не вдасться. Ми будемо відстоювати справедливість», - додає працівниця кондитерської фабрики Ніна.

З такими ж гаслами від будівлі Генеральної прокуратури працівники попрямували до Вищого адміністративного суду, де вимагали люстрації суддів. Зокрема, люди вимагали звільнення з посад заступника голови ВАСУ Дмитра Липського та керівника Житомирського апеляційного адмінсуду Катерини Франовської.

За словами працівників підприємства, вони не збираються відступати і будуть надалі відстоювати свою фабрику.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі