Спорт

Бердичівлянин Роман Маркарян став чемпіоном України з боксу серед юнаків

30 October 2014, 12:42

Спортсмен з Житомирщини, вихованець бердичівського спортивного клубу «Крос» Роман Маркарян став чемпіоном України з боксу серед юнаків, який 26 жовтня завершився в Чернівцях.

Про це повідомляє сайт Спортивний Житомир.

У фіналі вагової категорії 44,5 кг бердичівлянин здолав Данила Алушева з Дніпропетровська 2:1. 
Інші представники збірної Житомирщини з боксу на цих змаганнях були менш успішними, але також показали достойні результати.

Срібними призерами чемпіонату також став інший бердичівлянин - Валід Гульмамедов (37 кг), а також Данило Верезумський (52 кг).

За результатами цих змагань буде сформовано юніорську збірну України з боксу.

За словами старшого тренера України цього віку Олега Малованюка, більшість переможців були для нього очікуваними, адже після численних зборів та змагань тренер вже знає, на який бокс можна сподіватися від кожного учасника, проте кілька боксерів спромоглися вразити своїм результатом досвідченого Олега та "вистрілили" з нуля на чемпіонаті.

- Ми пильно слідкуватимемо за успіхами найменших боксерів України, адже хтось з них за кілька років обов`язково співатиме український гімн на олімпійському рингу!

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно збірна команда Житомирської області завоювала 17 золотих медалей на чемпіонаті України з багатоборств у Харкові.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі