Влада

За щепоріз та котел-утилізатор для «Зеленбуду» заплатять майже вдвічі більше, ніж планували

30 October 2014, 14:18

Для КП «Зеленбуд» придбають комплекс для подрібнення відходів деревини за 597 тис. грн. та котел-утилізатор за 497 тис. грн.

За інформацією сайту Держзакупок, обидві покупки здійснюватимуться за процедурою закупівлі в одного учасника. В офіційному обґрунтуванні застосування такої процедури пояснюється, що попередні тендери, оголошені «Зеленбудом», не відбулись, оскільки на конкурс так і не надійшла достатня кількість пропозицій (дві та більше).

Тож у жовтні комунальне підприємство «Зеленбуд» провело закупку в одного учасника. Відтак 23 та 24 жовтня відбулись переговорні процедури закупівель, під час яких ТОВ «Danico»(смт Черняхів) запропонувало комплекс для подрібнення відходів деревини за 597 тис. грн., а ТОВ «АРМ Електро» (м. Коростень) – твердопаливний котел-утилізатор деревини з бункером та шнекопогрузчиком за 497 тис. грн.

Передбачається, що дана техніка має бути доставлена на КП «Зеленбуд» до кінця листопада поточного року. Також у тендерній документації сказано, що даний щепоподрібнювач та котел-утилізатор для «Зеленбуду» буде придбаний за кошти держбюджету, розпорядником яких є управління комунального господарства Житомирської міськради.

Нагадаємо, згідно додатку до рішення сесії Житомирської міськради №660 від 4 квітня 2014 року «Про внесення змін до рішення міської ради від 07.02.14 №614 «Про міський бюджет на 2014 рік», у видатках міського фонду охорони навколишнього природного середовища передбачалося 200 тис. грн. на котел-утилізатор та 450 тис. грн. на комплекс з переробки відходів деревини (щепоріз і трактор).

27

Придбання та спорудження установки  для утилізації  відходів виробництва (котел утилізатор) для КП «Зеленбуд» Житомирської  міської ради

200 000,00

28

Придбання та впровадження установки (комплексу) для перероблення відходів виробництва (деревини) для КП «Зеленбуд» Житомирської міської ради:

450 000,00

 - щепоріза

140 000,00

 - трактора

310 000,00

У КП «Зеленбуд» журналісту Житомир.info розповіли, що після прийнятого у квітні рішення сесії про виділення 650 тисяч на купівлю щепоріза з трактором та котла-утилізатора, ціни на зазначену техніку значно виросли, тому підприємство клопотало перед депутатами внести зміни та виділити додаткові кошти на придбання необхідного обладнання. Це клопотання було підтримане наступними рішеннями міськради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі