Суспільство

Коростень подарував дитячому садку Слов‘янська котельню за 400 тис. грн.

30 October 2014, 18:15

Міні-котельню, здатну обігріти приміщення у 4 тисячі квадратних метрів, Коростенський завод теплотехнічного обладнання виготовив у подарунок місту Слов’янську для обігріву дитячого садочка, де навчається 400 вихованців.

Працівники заводу переконують: котельня дуже проста у використанні, вона не потребує зведення окремої будівлі, а керувати нею може одна людина. Крім того, вона дозволить здешевити тепло майже у 5 разів, бо працюватиме на твердому паливі, замість дорогого російського газу.

На заводі розповідають: міні-котельню, вартістю 400 тис. грн., виготовили за кошти колективу у рекордно короткий термін – за 10 днів. Ініціаторами ідеї стали самі працівники, які вже не перший місяць допомагають українській армії та мешканцям Сходу.

Щоб отримати подарунок, у Коростень приїхала делегація зі Слов’янська. Вони дякують за підтримку і зізнаються, що ніяк не сподівалися на такий подарунок.

30 жовтня з центральної площі Коростеня котельня вирушила у Слов’янськ і вже за лічені дні запрацює. Тим часом місцеві підприємства готуються відправити на Схід будівельні матеріали для відновлення будівель, зруйнованих терористами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі