Політика

Людмила Янушевич: Я продовжуватиму працювати на благо житомирян

31 October 2014, 09:51

Дорогі житомиряни!

Ось і закінчилися виборчі перегони. Дякую кожному, хто проявив свою громадянську позицію, хто прийшов на вибори і не знехтував своїм виборчим правом. Я висловлюю щиру вдячність тим, хто підтримав на цих виборах мене та мою виборчу програму, хто виявив свою небайдужість до долі рідного міста та нашої держави.

Будь-які вибори – це завжди величезне випробування. Це кредит довіри від громадян, відповідальність за свої дії і майбутнє цілого суспільства.

Окремі слова подяки адресую членам нашої команди,тим, хто долучався до агітаційної роботи, і всім, хто щиро вболівав за мою перемогу.

Оскільки основним пріоритетом моєї передвиборчої програми був соціальний захист громадян, користуючись нагодою, вітаю працівників соціальної сфери з професійним святом. Бажаю вам натхнення, здійснення всіх ваших задумів і мрій, віри в щедрість людської душі, щоб вас завжди супроводжували милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними людям.

Я й надалі продовжуватиму працювати на благо житомирян і рідного міста. Нехай нам усім щастить, а в нашій Україні запанує мир і спокій.

Завжди з Вами, Людмила Янушевич

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі