Політика

Голова Житомирської РДА подякував виборцям та написав заяву на звільнення

31 October 2014, 14:39

 31 жовтня 2014 року свободівець Сергій Крутій висловив подяку виборцям, які підтримали його кандидатуру під час позачергових парламентських виборів.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода».

«Я завжди тримаю своє слово, тому, як і обіцяв: я вже написав заяву на звільнення голови Житомирської районної адміністрації, бо отримав підтримки від людей свого району. Хочу висловити свою вдячність усім, хто прийшов на вибори. Кожен голос, відданий за мене – це ваша довіра. Я разом з командою «Свободи» працюватиму і надалі на благо українського народу. Слава Україні!», - цитує Сергій Крутій прес-служба партії.

Нагадаємо, Сергій Крутій був єдиним офіційним кандидатом-мажоритарником від ВО «Свобода» по Житомирській області: він балотував по Чуднівському округу № 67 і за підсумками голосування посів четверте місце з результатом 9,39% (8 632 голосів).

Як повідомляв Житомир.info, Крутій був призначений головою Житомирської райдержадміністрації 3 квітня цього року. У серпні він говорив про готовність поступитися місцем керівника району достойній людині.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі