Місто

75-річний житомирянин купив 50 кг сала та 500 головок часнику і передав десантникам в зону АТО

31 October 2014, 15:00

Семен Галабурда, якому цієї осені сповнилося 75 років, відомий у Житомирі як благодійник. Особливо опікувався про старих самотніх людей. Часто організовував для них благодійні обіди. І нині він не стоїть осторонь того, що відбувається в країні. Пенсіонер створив, як він сам жартома каже, «Фонд сала».

Про це пише «Голос України».

Семен Галабурда зібрав понад п’ять тисяч гривень і придбав більш як п’ятдесят кілограмів сала та п’ятсот головок часнику. Ці продукти він передав воїнам 95-ї окремої аеромобільної бригади. «У холодну пору нехай наші хлопці-захисники споживають сало і часник, які убережуть їх від застуди, – каже Семен Галабурда. – Я постараюся організувати ще кілька таких передач воїнам. Збиратиму кошти для їх підтримки, поки мене носять ноги».

Благодійник разом із аматорським гуртом під керівництвом Віктора Ольшевського організував концерт для поранених бійців, які лікуються в Житомирському військовому госпіталі, й подарував їм кілька музичних міні-центрів і записи українських пісень. Такі ж центри він придбав і для воїнів, котрі нині в зоні АТО.

Фото «Голосу України»

Житомир.info за матеріалами інтернет-видання «Голос України»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі