Політика

Дійсні чи недійсні: долю виборів у Бердичеві вирішить Адміністративний суд

3 November 2014, 17:30

Адміністративний суд Житомирської області 3 листопада розпочав розгляд судового позову з приводу оскарження результатів виборів у Бердичівському виборчому окрузі № 63.

Довірені особи та офіційні спостерігачі на виборах до Верховної Ради від кандидата у народні депутати Павла Жебрівського позиваються до окружної виборчої комісії, яка, на їх думку, припустилася багаточисленних системних порушень при підрахунку голосів та у процесі встановлення результатів виборчих змагань серед кандидатів–мажоритарників по 63 округу.

У позовній заяві позивач вимагає визнати вибори недійсними, посилаючись на численні та системні порушення у процесі підрахунку голосів, що спотворили результати голосування виборців округу за кандидатів–мажоритарників.

Перше засідання Адміністративного суду Житомирської області по розгляду вище зазначеного позову відбулося 3 листопада, під час якого судді задовольнили деякі клопотання з обох сторін судового розгляду. Наступне засідання суд проведе у вівторок, 4 листопада о 10 годині ранку.

Як відомо, окружна виборча комісія у Бердичівському виборчому окрузі №63 визначила переможцем виборів серед кандидатів-«мажоритарників» бердичівлянина Олександра Ревегу.

Прес-служба кандидата у народні депутати Павла Жебрівського 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі