Місто

Житомирське вище професійне училище-інтернат відзначило своє 45-річчя

4 November 2014, 15:35

Житомирське вище професійне училище-інтернат Житомирської обласної ради відзначило 45-у річницю з дня заснування. За роки свого існування, навчальний заклад підготував до дорослого життя близько 10 000 випускників. Директор училища, Олена Єнько каже: окрім трудового навчання, звертають особливу увагу на медичну, а головне соціальну реабілітацію, щоб підготувати учнів до самостійного життя.

«Ми намагаємось різносторонньо розвивати наших дітей, у яких досить складне життя, але вони не відчувають себе обділеними. Нам велику допомогу надає не тільки держава, яка фінансує наш навчальний заклад, але і дуже багато наших друзів, які і сьогодні прийшли нас привітати з сьогоднішнім ювілеєм», - розповідає Олена Єнько.

На честь ювілею в училищі відкрилася виставка творчих робіт викладачів та студентського гуртка декоративно-прикладної творчості, а також кулінарна виставка-продаж, усі зібрані кошти з якої відправлять на допомогу воїнам в зону АТО.

На урочистості в актовій залі зібралося кількасот студентів, викладачів, а також випускників навчального закладу. Для присутніх виступили творчі гурти, а гостям свята розповіли історію училища. З подарунками на свято завітали й меценати. Серед них і депутат Житомирської міської ради Валерій Онопрієнко, який неодноразово допомагав закладу.

Валерій Онопрієнко каже: приємно, що кваліфіковані спеціалісти, яких готує це училище, працюють не лише на Житомирщині, а й по всій Україні, і додає – щоразу відвідуючи цей навчальний заклад, отримує тільки позитивні емоції.

«Тут навчаються дуже талановиті діти і навчають їх талановиті люди. І дійсно їм необхідно допомогти. Вони не просять ніяких речей, окрім уваги, окрім поваги до їхньої праці»,- каже Валерій Онопрієнко.

Також з нагоди 45-річчя училища почесними грамотам нагородили кращих викладачів та відзначили випускників, які несуть службу в зоні АТО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі