Суспільство

Пораненому в зоні АТО бійцю 26-ї Бердичівської бригади потрібна допомога

13 November 2014, 17:22

Список поранених житомирських військовослужбовців, яким необхідне дороговартісне лікування та допомога небайдужих людей, поповнився ще одним прізвищем: 8 листопада в зоні проведення антитерористичної операції важкі поранення отримав 24-річний житель смт Романів, боєць 26-ї Бердичівської окремої артилерійської бригади Олександр Олександрович Мичківський.

«Старший солдат 26-ї бригади Олександр Мичківський, 27.11.1990 року народження, з перших днів перебував у зоні АТО. 8 листопада отримав поранення внаслідок аварії та обстрілу. Перебуваючи в комі, хлопець переніс дві операції і нині знаходиться у нейрореанімації Львівського військового госпіталю. В Олександра пошкоджена ключиця, нога, сильний забій легенів і серця, важка травма голови. Під час однієї з операцій з голови витягали осколок. Хлопець і досі не при тямі. Наразі необхідні кошти на реабілітацію», - розповіла Житомир.info координатора волонтерів у Романівському районі Надія Романенко.

Фото з соцмережі

Номер рахунку 6762466301216576 (Приват банк) на ім’я Шифрук Світлани Борисівни

Телефон координатора волонтерів у Романівському районі: (068) 763-74-15 Романенко Надія Борисівна

Дані про поранених військових з Житомирської області, котрі потребують допомоги, та банківські реквізити, на які можна перерахувати кошти, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі