Місто

У Житомирі працівники кондитерської фабрики прийшли з «народним люстратором» до обласної податкової

18 November 2014, 08:35

 Зранку 18 листопада у Житомирі працівники кондитерської фабрики «ЖЛ» пікетують обласну податкову інспекцію.

Близько 200 людей прийшли до приміщення на вул.Войкова, де знаходиться головне управління Міндоходів у Житомирській області, з плакатами, шинами та «народним люстратором» - сміттєвим баком.

Працівники фабрики тримають у руках плакати: «Податківці, досить грабувати фабрику «ЖЛ», «Зупиніть податковий терор Чепеля і Сидоржевського», «Чепель і Куришко, ідіть геть! Ми не даємо хабарів» та інші.

Нагадаємо, працівники кондитерської фабрики неодноразово влаштовували пікети під будівлями судів у Житомирі. Як повідомляв Житомир.info, 22 жовтня під стінами Житомирського адміністративного апеляційного суду понад три сотні працівників кондитерської фабрики «ЖЛ» вимагали люстрації суддів, зокрема, називали прізвища кількох з них, а саме - заступника голови ВАСУ Дмитра Ліпського, керівника Житомирського апеляційного адмінсуду Катерини Франовської та заступника голови Житомирського окружного адмінсуду Євгена Романченка. Тоді голова наглядової ради ТДВ «ЖЛ» Ігор Бойко розповів, що Генпрокуратура тисне на суддів, бо фабрика відмовляється платити хабарі. Останній пікет апеляційного адмінсуду у Житомирі відбувся 5 листопада, тоді суд прийняв рішення на користь ТДВ «ЖЛ»

Також працівники «ЖЛ» двічі пікетували Генпрокуратуру: 29 жовтня у Києві протестувальники вимагали справедливості від працівників Генеральної прокуратури, 22 листопада крім прокуратури пікетували ще й ВСУ та Адміністрацію Президента.         

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі