Спорт

У Житомирській області пройшли всеукраїнські танцювальні змагання „Кубок Древлянського краю-2014”

18 November 2014, 12:26

15 листопада у місті Коростень Житомирської області відбулися відкриті всеукраїнські змагання „Кубок Древлянського краю-2014”, рейтингові та класифікаційні змагання календаря Всеукраїнської федерації танцювального спорту.

Про це повідомляє офіційний сайт ВФТС.

Змагання пройшли у Коростенському міському Будинку науки та техніки.

За інформацією офіційного сайту міста Коростень, організатором конкурсу вшосте виступив місцевий клуб спортивного танцю „Мрія” під керівництвом Володимира Ніколайчука.

Цього року участь у змаганнях взяло понад 400 пар, які представили 25 клубів з  Хмельницької, Київської, Вінницької, Донецької, Луганської, Одеської, Львівської, Рівненської та Житомирської областей.

Коростенські танцюристи виступили досить вдало, здобувши призові місця у різних категоріях. Так, Володимир Колчинцев та Надя Андрєєва здобули І місце у категорії „Ювенали 1 Е клас”.  Пара Владислав Пархомчук і Анастасія Самчук посіла І місце у категорії „Юніори 1+2 Е клас”.

В рамках турніру також відбувся чемпіонат Житомирської області з танцювального спорту в категоріях ,,Ювенали 1” та ,,Ювенали 2” по європейській та латиноамериканській програмі. За результатами чемпіонату Житомирської області пара Володимир Колчинцев та Надія Андрєєва посіли І місце у категорії „Ювенали1” в латиноамериканській програмі та ІІІ місце у європейській програмі.

Всі фото із сайту департаменту сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі