Культура

У Житомирі планують надрукувати 14 соціально значущих книг загальним накладом 7,5 тис. примірників

18 November 2014, 15:22

У Житомирі члени експертної ради затвердили розподіл 14 соціально значущих видань загальним тиражем 7450 примірників, що видаються у рамках Програми випуску соціально значущої літератури у 2014 році. 

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

Книги видадуть за кошти обласного бюджету.

Засідання експертної ради з питань формування та виконання Програми випуску соціально значущої літератури місцевих авторів на 2014 рік відбулося 18 листопада в Житомирській облдержадміністрації за участю в. о. заступника ОДА Ярослава Лагути.

За інформацією доповідачів, вже завершено процедуру конкурсних торгів, які провів департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації. Відповідно до укладених угод із місцевими видавництвами, всі книги вийдуть друком до кінця 2014 року.

При цьому, згідно з Положеннями про умови випуску соціально значущої літератури місцевих авторів, виданих за відповідною Програмою у 2014 році, видання безкоштовно будуть передані облдержадміністрації, обласній раді, департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, а також управлінню культури та управлінню освіти і науки облдержадміністрації для комплектування суспільних фондів бібліотек.

Найбільшу кількість примірників отримають управління культури та управління освіти і науки облдержадміністрації, які постачатимуть видання до бібліотек та освітніх закладів Житомирщини.

10 % від тиражу становитимуть авторські копії.

Решта книг надійде до облдержадміністрації та обласної ради і буде використовуватися в якості презентаційних примірників.

Як повідомляв Житомир.info з посиланням на сайт Державних закупівель, зокрема, за кошти обласного бюджету планується замовити у видання «Полісся» Житомирської обласної ради друк 1000 примірників книги «Запитайлик» автора Світлани Гресь, чинного директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі