Події

У Житомирі після «смітникової люстрації» молодший інспектор управління Міндоходів потрапив у лікарню

18 November 2014, 18:19

 Вранці 18 листопада кілька сотень працівників Житомирської кондитерської фабрики прийшли з пікетом до головного управління Міндоходів у Житомирській області.

Попри те, що мітингувальників цікавили троє податківців: Чепель, Сидоржевський та Куришко, вигуками «Ганьба!» вони зустрічали усіх, хто цього ранку прямував в управління Міндоходів, як працівників, так і відвідувачів.

Потім мітингувальники провели «люстрацію» двох чоловіків, кинувши їх у сміттєвий бак з написом «народна люстрація». Пояснили це тим, що один із них нібито штовхався, йдучи повз учасників пікету, а інший йшов із невдоволеним виразом обличчя.

В той же час, заступника начальника головного управління Міндоходів у Житомирській області Володимира Гірука безперешкодно пропустили на робоче місце.

Як повідомила Житомир.info прес-служба управління Міндоходів, після падіння у бак молодший інспектор отримав травму голови, внаслідок чого потрапив у лікарню, інший «люстрований», технічний працівник комп’ютерного відділу, отримав травму руки.

Нагадаємо, 18 листопада працівники кондитерської фабрики «ЖЛ» пікетували обласну податкову. 20 листопада податківці збирають представників ЗМІ на брифінг, щоб розказати про тиск на їхню діяльність за допомогою акцій протесту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі