Події

Під Житомиром зіткнулися Ford і Opel, одного з водіїв вилучали рятувальники

19 November 2014, 14:43

18 листопада співробітники Управління ДСНС у Житомирській області деблокували водія автомобіля Ford, який потрапив у ДТП під Житомиром.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

Повідомлення про зіткнення автомобілів Ford та Opel, що сталося на виїзді з Житомира, надійшло до оперативно-координаційного центру о 13:18.

Співробітники Державтоінспекції повідомили рятувальникам, що внаслідок аварії один з водіїв був заблокований у своєму автомобілі.

За допомогою спеціального обладнання працівники спецпідрозділу розблокували двері автомобіля та вилучили водія Форда з салону.

Наразі чоловік перебуває у Житомирській районній лікарні в стані середньої тяжкості. Водій Опеля видимих ушкоджень не отримав і від госпіталізації відмовився.

За повідомленням прес-служби управління ДСНС у Житомирській області, 18 листопада у Житомирській області сталася ще одна пригода, у якій постраждав 58-річний водій автомобіля Skoda.

Близько 15.30 18 листопада на 5-у кілометрі автодороги Нова Борова - Йосипівка, у Володарсько-Волинському районі, на заокругленій ділянці дороги водій іномарки не впорався з керуванням, з’їхав за межі проїзної частини та перекинувся у кювет.

З травмами чоловіка госпіталізовано.

Як повідомляв Житомир.info, 19 листопада на трасі Житомир-Бердичів через слизьку дорогу зіткнулися вантажівка «DAF» і фура «Укрпошти».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі