Місто

Через негоду у Житомирі тролейбуси не вийшли на маршрути

20 November 2014, 09:16

Через погіршення погодних умов зранку 20 листопада у Житомирі на лінії не вийшли тролейбуси. На зупинках з’юрмився натовп, «затрамбуватися» в маршрутки вдавалося не всім.

Зокрема, на майдані Визволення на Богунії сісти у маршрутку у напрямку центру міста було практично неможливо – усі були переповнені. Незважаючи на це, пасажири, яким уже увірвався терпець, з силою втискувалися у двері так, що водії деяких мікроавтобусів ледве могли їх закрити.

Своєї «фортуни» доводилося чекати кому 10 хвилин, кому півгодини і більше. Дехто намагався викликати таксі, однак отримував відмову. Жіночка років 35-ти, якій пощастило втиснутися у переповнену маршрутку, скаржилася, що телефонувала до 5 операторів таксі і щоразу отримувала відповідь: «Вибачте, немає вільних машин у вашому районі». 

Дехто не витримував напруженої ситуації і зривався на лайку. Пенсіонерка, що чекала транспорт на зупинці «вулиця Короленко» і , вочевидь, поспішала, з пересердя кілька разів вдарила рукою по склу біля задніх дверей "забитої" маршрутки, які не змогли відкритися, і грубо вилаялась услід.

У КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомир.info пояснили, що тролейбуси не вийшли на маршрути через обледеніння проводів.

«Дроти обледеніли, за таких погодних умов рух тролейбусів неможливий. Трамваї вже виїхали на лінії. Як тільки погода покращиться, виїдуть і тролейбуси», - пояснили в ТТУ.

Як повідомляв Житомир.info, через погіршення погоди та обледеніння проводів у Житомирі знеструмлені кілька районів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі