Влада

У Житомирській обласній раді проводжали новообраних народних депутатів

20 November 2014, 15:37

Подяка за роботу та пам’ятний годинник. Саме так проводжали заступника голови Житомирської обласної ради Володимира Арешонкова на посаду народного депутата України.

Сам Арешонков переконаний - головне знаходити спільну мову та визнавати власні помилки.

“Безперечно, були помилки, і обласна рада їх визнавала, і я в тому числі. Але найголовніше -  щоб ми це визнавали, враховували в майбутньому. Мені здається, що до кінця цієї обласної ради буде знаходитись спільна мова між депутатами. Я їм бажаю, щоб і бюджет на наступний рік, і програма соціального розвитку були прийняті з урахуванням цих складних моментів. Сьогодні потрібно підтримувати наше українське військо, сьогодні потрібно думати про соціальну сферу, як знайти цей баланс в умовах обмежених коштів, як не допустити конфронтації всередині держави, між собою”, - каже новообраний народний депутат по округу №64 (Коростень) Володимир Арешонков.

Окрім заступника голови обласної ради, в новообраний парламент потрапили і двоє депутатів, які також залишили побажання своїм колегам.

“В першу чергу - працювати на благо людей. Тому що делеговані повноваження, і ту довіру, яку надали люди, вибираючи цю обласну раду, вони сподіваються на зміни в кращу сторону не тільки для депутатів, яких обрали, а в першу чергу для себе. Неупередженого підходу до всіх питань, і відповідно працювати на благо розвитку Житомирської області“, - говорить новообраний депутат по округу №66 (Малин) Павло Дзюблик.

“Рік ще працювати. Працювати виключно на державницьких позиціях і на благо області. Закінчувати всі ці містечкові образи, бо як у нас у фракції було: “А от депутати старої влади, які підтримували стару владу, не голосували наші питання. Навіщо ми зараз будемо голосувати їх питання?”. Це неправильно. Я вважаю так: є благо Житомирської області. Тому весь депутатський корпус має об’єднатись і голосувати на благо Житомирської області. Інше питання - поменше популізму, побільше конкретної роботи”, - каже новообраний депутат за списком “Народного фронту” Вадим Кривенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі