Події

Житомирські рятувальники тримають напоготові 30 генераторів на випадок проблем з електропостачанням

21 November 2014, 15:36

Для продовження ліквідації наслідків негоди у Житомирській області планується залучити загалом 150 бригад енергетиків (400 працівників та 200 одиниць техніки), від Управління ДСНС можливе залучення спеціального обладнання - 38 бензопил та 30 електрогенераторів.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

Зокрема, 20 листопада в Житомирі за допомогою електрогенераторів бійці ДСНС забезпечували безперебійне електропостачання будівлі «Центру матері і дитини».

Увечері 20 листопада ситуація місцевого рівня, пов'язана з ожеледдю та пошкодженням і руйнуванням окремих об’єктів електричних мереж внаслідок небезпечних природних гідрометеорологічних явищ, у Житомирській області набула статусу надзвичайної, - повідомляє прес-служба.

Рятувальниками надавалася допомога по зрізанню аварійних та прибиранню повалених дерев з проїжджих частин автодоріг у селищах Червоноармійськ та Володарсько-Волинськ, а також у Житомирському та Ружинському районах області.

20 листопада негода знеструмила 351 населений пункт Житомирської області .

Як повідомляв Житомир.info, зранку 21 листопада через вечірній дощ і обледеніння кількість відключених від електропостачання міст та сіл збільшилася до 601.

За прогнозами Укргідрометцентру, у суботу, 22 листопада, в Житомирі очікується морозна (-3…-5), без опадів ніч та спокійний, сонячний день (0…+2, хмарно з проясненнями, без опадів).

23 листопада температурні показники залишаться на рівні суботи, удень очікується хмарна погода та незначні опади у вигляді дощу та мокрого снігу.

 

Фото прес-служби управління ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі