Події

За добу в Житомирській області відновили електропостачання у 220 населених пунктах, залишилось ще 381

22 November 2014, 10:21

Станом на 7.00 22 листопада залишаються знеструмленими 381 населений пункт в Житомирській області.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

21 листопада аварійно-відновлювальними бригадами обленерго відновлено електропостачання 244 населених пунктів, у тому числі в Житомирській області – 220 сіл та містечок, що були знеструмленні 20 листопада внаслідок складних погодних умов.

За даними ДСНС, станом на 7.00 22 листопада у двох областях залишаються знеструмленими 388 населених пунктів, а саме: у Житомирській області 381 н.п. та у Запорізькій області 7 н.п.

За повідомленням прес-служби Житомирської облдержадміністрації, 21 листопада відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому обговорювали хід ліквідації наслідків складних погодних умов.

«Упродовж минулих 2 днів та цілодобово протягом вихідних днів в області в посиленому режимі працюватимуть бригади та залучатиметься додаткова спецтехніка. Наразі над ліквідацією наслідків негоди працюють 150 бригад ЕК «Житомиробленерго» (400 працівників та понад 200 одиниць техніки), а також бригади інших служб: управління з реагування на НС ДСНС України в області, обласний центр з гідрометеорології, служба автомобільних доріг в області, державна санітарно-епідеміологічна служба в області, ВАТ «Укртелеком», департаменти цивільного захисту населення, житлово-комунального господарства, охорони здоров’я облдержадміністрації та інші профільні установи», - повідомили в прес-службі Житомирської ОДА,

Станом на 18.00 21 листопада вдалося відновити електропостачання у всіх лікарнях області та майже всіх дитячих садочках і школах. Більш проблемними залишаються об’єкти житлового фонду.

Повне відновлення електропостачання у всіх населених пунктах області, за словами голови правління ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» Анатолія Левицького, планують здійснити до понеділка включно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі