Події

Житомирський завод «Біо мед скло» заявляє про спробу рейдерського захоплення підприємства

22 November 2014, 14:46

Підприємства грецької групи компаній YIOULA в Україні, до яких належать ТОВ «Бучанський завод склотари» (м. Буча, Київської області) та ПАТ «Біо мед скло» (м. Житомир), заявляють про спроби рейдерського захоплення.

Так, за повідомленням житомирського заводу «Біо мед скло», 19 листопада відбулась спроба невстановлених осіб заволодіти контрольним пакетом акцій ПАТ «Біо мед скло», що належить компанії UglassHoldingsLimited, Кіпр, на підставі фальшивого наказу Господарського суду Донецької області від 7 липня 2014 року. Зазначений наказ не містить ні посилань на рішення господарського суду, яке б було занесене до Єдиного державного реєстру судових рішень, ні обов’язкового унікального штрих-коду, що дає можливість ідентифікувати документ.

21 листопада до Державного реєстратора м. Житомира звернулись невідомі з проханням змінити керівництво ПАТ «Біо мед скло» на підставі наявних у них документів: підробленого протоколу загальних зборів акціонерів ПАТ «Біо мед скло», яким, нібито, змінюється правління та його голова, та незаконного наказу про призначення нового голови правління акціонерним товариством. Але ПАТ «Біо мед скло» не проводило загальних зборів акціонерів, на яких би приймались рішення зі зміни органів управління компанією.

Подібні дії з ознаками рейдерського захоплення спостерігалися цими днями і на іншому підприємстві компанії UglassHoldingsLimited - ТОВ «Бучанський завод склотари».

Наразі на заводі «Біо мед скло» не виключають можливість силового захоплення підприємства, а тому просять громадськість та органи влади звернути увагу на те, що відбувається на вказаних підприємствах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі