Події

У Житомирській області продовжують відновлювати електропостачання: без світла досі 243 населених пунктів

23 November 2014, 12:32

У Житомирській області тривають роботи по відновленню електропостачання населених пунктів, які постраждали від негоди 20 листопада. Досі знеструмленими залишаються 243 села.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі управління ДСНС України в Житомирській області.

22 листопада для ліквідації наслідків негоди була залучена 181 бригада ЕК «Житомиробленерго», від підрозділів ДСНС – 32 фахівця та 8 одиниць техніки. Станом на 22 листопада вдалося відновити електропостачання у 401 знеструмленому населеному пункті та під’єднати 183 повітряні лінії електропередач.

Станом на 06:00, 23 листопада на території області залишаються відключеними від електропостачання 243 населених пункти, 53 повітряні лінії по 10 кВ та 813 трансформаторних підстанцій.

Найбільше знеструмлено населених пунктів у Ємільчинському (67), Володарсько-Волинському (44), Червоноармійському (36) районах.

«Рятувальники продовжують надавати допомогу підприємствам енергетичної системи у ліквідації наслідків негоди. За допомогою бензопил зрізують обледеніле гілля та повалені дерева, розчищають від них проїжджі частини, використовують для надання допомоги спецтехніку - автопідйомник та автодрабину. Зокрема, протягом доби фахівцями ДСНС в місті Новоград-Волинський та 4 населених пунктах Ємільчинського, Попільнянського, Червоноармійського та Черняхівського районів надано допомогу по зрізанню аварійних  та розчищенню ліній електропередач. Також в селі Рижів Чуднівського району рятувальники допомагали зрізати аварійні та прибирати упавші дерева з проїжджої частини», - повідомили в прес-службі У ДСНС в області.

Нагадаємо, 20 листопада внаслідок обледеніння електропроводів, падіння електроопор та пошкодження ліній електропередач впавшими деревами без світла залишилось кілька сотень населених пунктів у 22 районах Житомирської області.

Фото прес-служби У ДСНС в області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі