Суспільство

Після поранення і тривалого лікування боєць бердичівської 26-ї бригади одружився з односельчанкою

24 November 2014, 15:10

 Війна – коханню не завада. У цьому переконався боєць бердичівської 26-ї бригади Олег Мудрук. Він одружується після тяжкого поранення на Донбасі та чотирьох місяців лікування у шпиталі.

Олег став навідником самохідної установки – з першою хвилею мобілізації потрапив до 26-ї Бердичівської артбригади, а потім став контрактником. 8 серпня під Амвросіївкою артилерійська самохідна машина, у якій був Олег, потрапила під мінометний обстріл. Два його товариші загинули, а йому з тяжкими опіками вдалося вибратися з машини.

Мати Олега і досі плаче, згадуючи, яким уперше побачила сина у лікарні. Олег отримав майже 50% опіків тіла, а ще не чує на вухо – від вибуху розірвало барабанну перетинку.

Коли звістка про те, що військовий у важкому стані, дійшла до його рідних, однією з перших до Дніпропетровського госпіталю помчала односельчанка Тетяна. Саме тієї миті дівчина, яка знала Олега ще з дитинства, зрозуміла, що кохає хлопця.

Після чотирьох місяців складної реабілітації у лікарні вони вирішили побратися. Олег зізнається – рішення одружитися прийняв незадовго до поранення.

Весілля молодята спланували за два тижні. Святкувати вирішили скромно, адже кожна копійка в родині потрібна на лікування та реабілітацію Олега. Весільні гроші молоде подружжя витратить на санаторій, але сподіваються і на допомогу волонтерів та небайдужих людей.

Контакти для надання допомоги: (096) 938-20-07 Тетяна

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі