Події

21-річна жителька Житомирської області обікрала чужий автомобіль, відпочиваючи з компанією біля річки

25 November 2014, 13:22

21-річна жителька міста Новоград-Волинський Житомирської області причетна до викрадення мобільних телефонів та грошей з легковика, власник  якого не замкнув дверцята.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області з посиланням на Новоград-Волинський міськвідділ.

Про зникнення речей з автомобіля до міліції повідомив його власник, 48-річний житель райцентру Новоград-Волинський. Чоловік розповів правоохоронцям, що неприємність трапилася на березі місцевої водойми, куди він з родиною приїхав відпочити.

Вирішивши розпалити багаття, прибулі пішли шукати суху деревину. Тим часом поряд веселилася компанія молоді. Судячи з усього, парубки та дівчата вживали спиртне, але це не насторожило чоловіка. Відтак він навіть не замкнув власний транспортний засіб.

Коли родина повернулася з хмизом, «сусіди» вже пішли. Ще через деякий час власник авто виявив, що з салону зникли два вартісних мобільних телефони та 300 гривень.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронцям вдалося встановити особи відпочивальників, які того дня перебували на березі річки. Серед них була й 21-річна дівчина, яка, незважаючи на юний вік, вже була раніше засуджена за вчинення крадіжки. Саме вона виявилася причетною до зникнення чужих речей.

- Своєї вини затримана не заперечувала і пояснила свій вчинок тим, що ніде не може працевлаштуватися та була напідпитку. Коли вона побачила, що відпочивальники пішли до лісопосадки і залишили свій автомобіль незамкненим, одразу вирішила «перевірити», що цінного є у салоні. За лічені хвилини вона стала власницею двох вартісних телефонів і готівки, - розповів начальник Новоград-Волинського МВ УМВС Сергій Рябошапка.

Один із мобільників дівчина встигла продати по дорозі додому, другий телефон у неї вилучили правоохоронці. 

Наразі за цим фактом триває розслідування кримінального провадження за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Як повідомляв Житомир.info, днями у місті Новоград-Волинський Житомирської області троє вихідців з кавказького регіону скоїли розбійний напад на припаркований автомобіль.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі