Місто

За кошти обласного бюджету відновили спортивний майданчик на стадіоні у Житомирі

25 November 2014, 17:28

25 листопада у Житомирі на стадіоні «Спартак» відкрили оновлений спортивний майданчик зі штучним покриттям.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«Завдяки спільним зусиллям обласної влади, благодійників і спортивної еліти області на стадіоні «Спартак» в Житомирі реконструювали спортивний майданчик зі штучним покриттям», - повідомили в прес-службі ОДА.

Директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світала Гресь зазначила, що на відновлення покриття спортивного майданчика з обласного бюджету спрямували 393 тис. грн.

«За рахунок власних коштів (близько 40 тис. грн.), залучаючи спонсорів, колективу позашкільного закладу вдалося прокласти на спортивному майданчику подушку під покриття. З обласного бюджету на реконструкцію цієї споруди було спрямовано 393 тис. грн. До цієї суми входить також і благодійна допомога від депутата обласної ради Олега Карпеки, котрий надав 25 тис. грн.», – прокоментувала посадовець.

В. о. директора Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Юрій Романов, спілкуючись із журналістами, також повідомив, що за два тижні буде замінено й огорожу довкола спортивного майданчика. На ці потреби будуть освоєні кошти закладу та спонсорів.

Фото Андрія Дідковського

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі