Місто

Житомиряни проводжали в зону АТО 120 правоохоронців

27 November 2014, 09:29

26 листопада у зону проведення антитерористичної операції вирушив черговий зведений загін правоохоронців Житомирщини.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Міліціонери змінять своїх колег, які впродовж місяця забезпечували правопорядок на буремному сході нашої держави.

Понад 120 працівників міліції практично з усіх служб, стройових і територіальних підрозділів органів внутрішніх справ Житомирщини, увійшли до зведеного загону, який вирушив на зміну своїм колегам у зону проведення АТО.

У тривале і небезпечне відрядження патріотів у міліцейських погонах проводжали у дворі обласного Управління міліції. Командир зведеного загону, начальник Овруцького РВ УМВС Володимир Башинський традиційно доповів керівництву УМВС про готовність бійців до виконання покладених на них завдань з охорони громадського порядку.

«Кожному з вас випала нелегка, але почесна місія – боронити свій край і свою державу, відстоюючи мир і спокій для мирних громадян. Зимовий період холоду та заметіль, звісно, додасть цьому і без того непростому відрядженню нових випробувань та труднощів. Але ми впевнені, що ви з честю виконаєте усі поставлені завдання і повернетесь додому у повному складі. Хай береже вас Господь!» - звернувся до правоохоронців т. в. о. начальника УМВС області Григорій Полковніков.

Від імені ветеранів органів внутрішніх справ до присутніх звернувся голова обласної ради організації Віктор Бура, який побажав відрядженим гідно продовжити естафету мужності та професіоналізму житомирських правоохоронців, які уже більш ніж півроку виконують завдання у зоні проведення АТО.

Потому кількахвилинні прощання з рідними, друзями та колегами, які зібрались у дворі УМВС, аби побажати відрядженим щасливої дороги та швидкого повернення. А уже традиційна команда «По автобусам!» звучить для кожного з них як наказ приступити до виконання відповідальної місії.

Григорій Полковніков

Фото прес-служби УМВС України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі