Влада

Губернатор Машковський створив робочу групу для перевірки структурних підрозділів Житомирської ОДА

27 November 2014, 10:20

 Губернатор Житомирської області Сергій Машковський створив робочу групу для здійснення перевірки роботи структурних підрозділів облдержадміністрації.

Відповідне розпорядження Машковський підписав 20 листопада 2014 року.

«Відповідно до вимог статей 5,6, 16, 28, 42 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Регламенту обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 29.11.2007 № 401 та з метою здійснення перевірки роботи структурних підрозділів облдержадміністрації в частині дотримання ними Конституції України, законів України, інших нормативно-правових документів утворити робочу групу для здійснення перевірки роботи структурних підрозділів облдержадміністрації та затвердити її склад згідно з додатком. Затвердити графік здійснення перевірок роботи структурних підрозділів облдержадміністрації на 2014-2015 роки», - йдеться у документі.

Контролювати виконання розпорядження буде заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Вячеслав Поліщук, який і очолює робочу групу. Члени робочої групи – 20 працівників апарату обласної державної адміністрації.

16 структурних підрозділів ОДА почнуть перевіряти з 24 листопада цього року. Першим перевірять роботу департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації. У грудні будуть перевірки у чотирьох департаментах: 1 грудня – департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва; 8 грудня – департамент фінансів; 15 грудня – департамент праці та соціального захисту; 22 грудня – департамент житлово-комунального господарства.

Остання перевірка запланована на 23 березня 2015 року і буде проведена у центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі