Влада

Конкурс на заміщення вакантних посад у Житомирській ОДА: шукають директора департаменту та двох спеціалістів

28 November 2014, 12:27

 Житомирська облдержадміністрація оголосила конкурс на заміщення трьох вакантних посад: директора департаменту та двох головних спеціалістів.

Оголошення опубліковане на сайті ОДА у розділі «Вакансії».

Відповідно до статті 15 Закону України «Про державну службу» обласна державна адміністрація оголошує конкурс на заміщення вакантних посад :

директора департаменту містобудування, архітектури та будівництва облдержадміністрації (в конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають повну вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, стаж роботи за фахом у державній службі на керівних посадах чи на керівних посадах в інших сферах управління не менше п’яти років);

головного спеціаліста відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення апарату облдержадміністрації (дві посади). В конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають повну вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, стаж роботи за фахом на державній службі на посаді провідного спеціаліста не менш 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 3 років.

«Згідно з чинним порядком щодо заміщення вакантних посад державних службовців конкурсанти складають у письмовій формі іспит на знання Конституції України, Законів України «Про державну службу» та «Про засади запобігання і протидії корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень. Документи для участі в конкурсі приймаються впродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу, яке опубліковано в газеті «Житомирщина» від 18.11.2014 №123-124. Інформація щодо умов конкурсу та умов оплати праці, конкретних функціональних обов’язків надається кадровою службою додатково», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на початку листопада директором департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю була призначена Ольга Григор’єва. 19 листопада розпочата перевірка, передбачена Законом України «Про очищення влади», Талько Катерини Ігорівни – претендента на посаду радника з впровадження економічних реформ патронатної служби голови адміністрації.

Як повідомляв Житомир.info, губернатор Сергій Машковський на прес-конференції 5 листопада говорив, що вже звільнені  директор департаменту екології та природних ресурсів Андрій Вергелес, начальник управління Держземагентства Максим Бугайчук, директор департаменту містобудування, архітектури та будівництва Григорія Красійчук, а з 10 листопада у зв’язку з виходом на пенсію буде звільнена директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Зінаїда Янченко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі