Події

У райцентрі Житомирської області серед білого дня загорівся будинок, пожежні врятували 63-річного чоловіка

28 November 2014, 13:19

27 листопада у місті Андрушівка Житомирської області загорівся одноповерховий житловий будинок, де мешкає 63-річний чоловік.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

Про пожежу рятувальників сповістили о 16:15. Мешканка сусіднього будинку побачила густий дим і, не зволікаючи, набрала номер «101». Вона також зазначила, що в оселі ймовірно перебуває господар.

На момент прибуття надзвичайників над будівлею спостерігалась густа хмара диму. Двері помешкання були зачиненими, тому рятувальники потрапили всередину через вікно. Житло було задимлене.

Бійцям ДСНС знадобилися лічені хвилини для того, щоб знайти господаря. 63-річного чоловіка виявили на кухні. Він лежав на підлозі непритомним. Рятувальники винесли його на свіже повітря та надали йому першу медичну допомогу. Трохи згодом передали постраждалого до рук прибулих медиків швидкої допомоги, які транспортували його до лікарні.

Силами чергового підрозділу вогнеборців вже о 16:40 пожежу вдалося локалізувати, а о 17:00 – повністю ліквідувати. Внаслідок події вогнем знищено диван та одну житлову кімнату.

За попередньою версію, загоряння могла спричинити необережність під час куріння – господар полюбляв палити. Фахівці встановлюють остаточні обставини пригоди.

Як повідомляв Житомир.info, на цьому тижні у Червоноармійському районі області пожежа забрала життя однорічного хлопчика, його трирічному брату вдалося врятуватись.

Фото прес-служби управління ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі