Влада

У Житомирі представили нового керівника Північного регіонального управління Державної прикордонної служби

28 November 2014, 13:38

 У Житомирі офіційно представили нового керівника Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України – генерал-майора Володимира Плешка, який був призначений на цю посаду 24 листопада.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

Нового начальника представив колективу та керівникам області перший заступник Голови Державної прикордонної служби України Василь Серватюк.

«Уважно оцінити те, що є, і рухатися вперед, виконувати чітко визначені завдання Президентом України, головою нашої служби», - так окреслив свої першочергові завдання Володимир Плешко.

Як зазначив, перший заступник Голови Державної прикордонної служби України Василь Серватюк, немає такого підрозділу прикордонної служби, де б не несли службу жителі Житомирської області. Чимало з них зараз знаходяться у гарячих точках держави. А тому постало питання про фінансову підтримку прикордонників Житомирщини.

«Вчора, на відкритті засідання нового парламенту, Президент України не просто сказав, що маємо спати з револьвером під подушкою, а йдеться про те, що, як би не скрутно було з бюджетом у державі, з наповненням казни, як ми говоримо, але держава повертає зусилля до збройних військових формувань, а це значить і до прикордонних підрозділів, і до силових підрозділів. Бюджет на наступний рік буде непростий, адже він буде і реформаторський. Усі повинні зрозуміти, що для того, щоб подолати багато тих негараздів, які є у нас, спочатку комусь може бути боляче», - сказав голова обласної ради Віталій Француз

Віталій Француз також зауважив, що багато залежить не тільки від фінансування, а й від співпраці.

«Прикордонники не можуть нести службу без допомоги місцевого населення, без допомоги місцевого самоврядування, бо це села, це сільські громади, це депутатський корпус». Голова обласної ради висловив сподівання на співпрацю з Північним регіональним управлінням. «Що будемо у бюджеті мати - намагатимемося допомагати нашим прикордонникам. І приємно, що Володимир Костянтинович Плешко пройшов усі щаблі служби. У нього є з чим порівнювати, він був на різних ділянках кордону: і на тих, які прикордонні споконвічно, і на нових. Тому в нього є всі необхідні людські і професійні якості, аби вести за собою особовий склад, розвивати службу», - наголосив голова обласної ради.

 

Фото прес-служби облради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі