Спорт

У Житомирі відбулась 4-та гра Корпоративного чемпіонату з боулінгу: до фіналу потрапило одразу дві команди

28 November 2014, 16:06

25 листопада в «Liberty Hall» у Житомирі відбулася 4-та гра 8-го Корпоративного Чемпіонату з боулінгу–2014. Організатори: рекламна агенція «Пропозиція» (реклама на моніторах в маршрутках) і «Liberty Hall».

Цього дня змагалися колективи:

Тойота Стар Кар

Інтер Авто Житомир

Полісся Мотор Груп

Курси англійської мови WinWin

Аква Дельфія

Грайф Флексіблс Україна

Юро Ламбер

Релакслон

СТ-Центр

ІТ-Сервіс

Максимальну кількість балів – 1133 бали набрала команда Релакслон - переможці минулорічного чемпіонату з боулінгу, які автоматично потрапляють до фіналу. Тому команда Полісся Мотор Груп (які відставали від Релакслона на 7 балів) також отримали можливість потрапити до фіналу.

Найкращий чоловічий результат у Кирила (Полісся Мотор Груп) - 343 балів (в подарунок - енергетичний напій від «Fitness-Сity» та сертифікат на безкоштовну стрижку від сімейної перукарні «Pirate's Barbershop»).

Найкращий жіночий результат у Вікторії (Інтер Авто) та Світлани (Грайф Флексіблс Україна) - по 190 балів (в подарунок - енергетичний напій від «Fitness-Сity» та сертифікат на безкоштовний макіяж від студії візажу Інни Кольчик).

Серед активних команд чемпіонату обирається команда Глядацьких симпатій від мережі магазинів Країна вин. Заходьте на сторінку Вконтакті та голосуйте за ваші улюблені команди! Допоможіть їм виграти подарунок!

У перерві чемпіонату знайшли своїх власників подарунки від Генерального спонсора ТМ «Країна Вин», турагенції «Чотири сезони», дерев’яних меблів «Промконтракт», таксі «Лідер», Телеконтакту, чаю ТМ «Нyson» та «Острова розваг».

Майже кожен активний учасник отримав у подарунок мінеральну воду Тонус Кислород.

Всі учасники та вболівальники отримали від «Fitness-Сity» Мега Халяву - безкоштовні заняття в спортивному центрі!

Активною командою цієї гри була обрана команда Курси англійської мови WinWin - отримала у подарунок квіти від «Greenflora».

Медіа-партнерами проекту виступають: генеральний партнер Житомир.info, сайт 0412.ua, транспортне телебачення в маршрутках міста Житомира, Просто Радіо, «20 хвилин», inzt.net.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі