Події

У Житомирській області прибічники ДНР шукали найманців та визначали об’єкти для диверсій, - радник голови СБУ

29 November 2014, 14:49

 У Житомирській області співробітники Служби безпеки України затримали прибічників ДНР, які рекрутували найманців та визначали об’єкти для диверсії.

Про це на своїй сторінці у фейсбук 29 листопада написав радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

«Хочу вам повідомити, що Служба Безпеки України затримала на Житомирщині двох прибічників ДНР, які пройшли вишкіл на тимчасово окупованій території і на виконання завдань політичного крила терористичної ДНР повернулися в регіон для організації злочинної діяльності. Їхньою метою було розповсюдження друкованої продукції з сепаратистськими закликами, рекрутування найманців, а також визначення об'єктів для організації диверсій. У злочинців вилучено засоби ураження», - написав Лубківський.

Від імені СБУ він запевнив українських громадян, що така, чи схожа діяльність, буде жорстко і безкомпромісно присікатися задля недопущення розповсюдження антиукраїнської зарази.

«Ми щиро вдячні усім патріотам Української держави за допомогу у нейтралізації диверсійно-розвідувальних груп ворога і розраховуємо на сприяння і в подальшому», - наголосив радник голови СБУ.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч з 4 на 5 серпня у Житомирі співробітники СБУ затримали терористичну групу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі