Влада

Чиновники та депутати поїхали у Слов’янськ привітати житомирських десантників з Днем Збройних Сил

8 December 2014, 18:26

 У День Збройних Сил України привітати військових 95 аеромобільної бригади, на Схід держави вирушила делегація із Житомира: губернатор Сергій Машковський, перший заступник мера Житомира Сергій Сухомлин, народний депутат Борислав Розенблат, депутати міської ради Михайло Пухтаєвич та Олександр Рабінович. Урочистості та вітання провели у звільненому Слов’янську. Мужнім військовим 95-ї окремої аеромобільної бригади вручали відзнаки, грамоти, подяки за патріотизм, відвагу, мужність, героїзм.

Були не лише відзнаки, а й солодкі вітання з Житомира.

«В цей день хочу передати привіт від усього Житомира. Зі святом, вас, хлопці. Житомир пишається 95-ю бригадою і дуже вас чекає. Повертайтесь живими, здоровими. Ну і від Житомира ми сьогодні привезли тортики», сказав Сергій Сухомлин.

Борислав Розенблат розповів військовим, що нинішній склад Верховної Ради має на меті профінансувати Збройні Сили в 2015році на рівні 3% ВВП, що в тричі більше ніж є на сьогодні.

«Ми всі депутати Верховної Ради зрозуміли одне – іншої країни у нас не буде, іншої землі нам ніхто не дасть. Єдине, що хочу побажати від імені України, від імені українського народу, від Верховної Ради України – це тільки, щоб ви повернулись додому живими і здоровими. Це єдине, про що ми благаємо сьогодні Господа Бога», - наголосив народний депутат.

Сергій Машковський закликав присутніх вшанувати пам'ять загиблих хвилиною мовчання та запевнив, що влада зробить все, аби попіклуватися про їх сім’ї, не залишити їх на одинці з бідою. А також нагадав, що вся Житомирщина чекає з нетерпінням на повернення своїх героїв додому.

«Ви є військова еліта наших Збройних сил, я в цьому переконаний і в цьому переконана вся Україна. Однозначно перемога буде за нами. Слава Україні!», - сказав Машковський.

Окрім солодощів військовим доставили близько 8 тонн необхідних речей та продуктів. Це, передусім, рибні та м’ясні консерви, борошно, цукор, особові передачі від рідних. Загалом, з щотижневих доставок військовим вдалося сформували цілий склад продуктів харчування.

Також, в той же день до Сєверодонецька було доставлено 20 тонн гуманітарної допомоги, 200 листів шиферу та машину «швидкої допомоги».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі