Місто

Як скасовували рішення виконкому про підвищення вартості проїзду у Житомирі

9 December 2014, 15:42

Пікетувати проти підвищення вартості проїзду у міському транспорті до Житомирської міськради вийшло кілька десятків людей. Подорожчання проїзду, яке третього грудня прийняв виконком, вони вважають необґрунтованим, тож закликають, аби секретар міської ради Любов Цимбалюк зупинила дію цього рішення.

До якості перевезень у мітингувальників серйозні претензії. Їх активісти зобразили на своїх плакатах.

«По-перше, дуже багато водіїв курять за кермом, мало доглядають за салонами своїх автівок, музика, яка супроводжує нас всю дорогу - все це «Путін.fm». Крім того, ці маленькі дешеві автобуси - дійсно некомфортні для перевезення пасажирів, незручні», - каже учасник акції Ілля Грицанюк

Прийшли до міськради і прибічники подорожчання. Вони впевнені: якщо вартість проїзду лишити без змін, то невдовзі міський транспорт зупиниться.

Перевізники не можуть обґрунтувати необхідність підвищення цін на проїзд – певні активісти. Тож вимагають, аби до цього питання підходили більш ретельно.

Зрештою активістів запрошують до сесійної зали, і депутати знову повертаються до питання підвищення тарифів.

Після обговорення секретар міської ради Любов Цимбалюк оголошує: вона зупиняє рішення виконкому. Заступникам міського голови Демчику та Сухомлину вона доручила опрацювати питання подорожчання проїзду з депутатами і виконкомом. І повідомила, що до цього питання повернуться на наступній сесії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі