Політика

Нардеп від Житомира не буде відстоювати позиції перевізників поки вони працюють «по-чорному»

10 December 2014, 14:28

 Народний депутат від Житомира Борислав Розенблат не буде відстоювати позиції перевізників поки вони працюють «по-чорному».

Про це він написав у своєму блозі на Житомир.info.

«Я підтримую те, що в.о. міського голови Любов Цимбалюк призупинила дію рішення виконавчого комітету про підвищення вартості проїзду до найближчої сесії міської ради. На минулому пленарному засіданні я говорив депутатам про те, що слід призупинити це рішення і просити перевізників надати обґрунтування підвищенню тарифів. Крім того, я зазначав, що не хочу, щоб маршрутки їздили центром нашого міста. Нам потрібно провести транспортну реформу, змінити маршрути так, щоб вони не заважали комунальному електротранспорту», - пише народний депутат

Розенблат зазначає, що він немає ніякого бажання відстоювати позиції перевізників, бо вони працюють «по-чорному».

«Я розумію їхні аргументи про подорожчання паливно-мастильних матеріалів і те, що вони не можуть собі дозволити повністю замінити рухомий склад. Проте, ми всі знаємо, яким чином вони працюють: зарплата водія у них мінімальна – 1300 гривень, кількість людей непрозора, автобуси неоформлені, пасажиропотік не можна проконтролювати. Я переконаний: поки ми не знатимемо нічого про їхні прибутки і не матимемо реальних цифр, підвищувати вартість проїзду не можна», - наголошує нардеп.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі