Влада

У Житомирській ОДА безрезультатно пройшло засідання робочої групи з питань формування бюджету

11 December 2014, 20:10

 «Робоча група з питання формування проекту рішення про обласний бюджет на 2015 рік засідає кулуарно» - в цьому переконаний голова бюджетної комісії обласної ради Дмитро Кропачов. Після заяви депутата облради 11 грудня робоча група зібралась а прес-центрі ОДА, проте, за словами директора департаменту фінансів – безрезультатно, оскільки державний бюджет ще не прийнятий.

«Оце зібрались просто за вашою пропозицією і за вашою критикою. Ми зібрались просто, от чому я і вибачилась, я вибачилась і ще п’ять раз вибачусь. Це ми зібрались просто побалакати, а ми повинні працювати результативно. Коли є показники – доводимо показники і розказуємо по кожному абсолютно, ось фонд оплати праці – як він формується, ось енергоносії – як вони формуються, що враховується, а зараз ми просто зібрались на вашу вимогу», - сказала директор департаменту фінансів Житомирської ОДА Ганна Ємченко, звертаючись до Дмитра Кропачова.

Проте, голова бюджетної комісії облради вважає, що готуватись до формування обласного бюджету потрібно вже зараз.

«Коли в нас буде прийнятий державний бюджет і коли підготує департамент фінансів проект бюджету обласного на 2015 рік, нам потрібен в любому випадку час. До чого я веду, що два тижні – недостатньо щоб організувати якісно та провести громадські обговорення, слухання. Готуватись ми повинні вже», - каже Дмитро Кропачов.

Ганна Ємченко запропонувала голові бюджетної комісії розповісти про своє бачення, втім Дмитро Кропачов впевнений, що робоча група не хоче проводити роботу по підготовці до формування обласного бюджету.

Після засідання, яке тривало більше години, перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко подякував директору финдепартаменту за доповідь, а колегам по робочій групі порадив уважніше читати бюджетне законодавство.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі