Спорт

У Житомирі 10 жіночих команд змагалися за кубок губернатора

15 December 2014, 11:30

13 грудня у Житомирі відбувся І етап загальнообласного турніру «Кубок губернатора» з футзалу серед жіночих команд.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

І етап загальнообласного турніру «Кубок губернатора» з футзалу серед жіночих команд відбувся 13 грудня у спортивно-оздоровчому комплексі «Енергія» ПАТ «ЕК «Житомиробленерго».

«Це знакова подія для нашої області, адже такі змагання відбулися вперше. Таким чином, ми започатковуємо нову спортивну традицію. За результатами цих змагань ми обрали переможців, але разом із тим, у цьому турнірі немає переможених. Тому що найголовніше, що на Житомирщині розвивається жіночий футбол. Наші юні спортсменки грають на досить високому, професійному рівні», – прокоментував т.в.о. заступника губернатора Ярослав Лагута.

Участь у «Кубку Губернатора» брали 10 жіночих команд з усієї області – «Граніт» (м. Коростишів), «Полісяночка» (с. Селянщина Черняхівський район), команди ДЮСШ з Овруча, Любара, Романова, Бердичева, Червоноармійська та житомирські команди ЖАТК (агроколедж), ЖККБП (кооперативний коледж), ЖТЕК (торговельно-економічний коледж).

Зрештою, перемогу у змаганнях здобула команда ДЮСШ з Бердичева, друге місце посіла «Полісяночка» (с. Селянщина Черняхівського району), а третє – дівоча команда з Романова.

Фото прес-служби Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі