Влада

Міська рада хоче знати, за скільки можна продати три земельні ділянки у Житомирі

15 December 2014, 14:33

Житомирська міська рада оголосила конкурс на визначення суб’єктів оціночної діяльності на проведення робіт з експертної грошової оцінки трьох земельних ділянок.

Відповідне оголошення опубліковане на офіційному сайті Житомирської мерії.

Житомирська міська рада збирається провести експертно-грошову оцінку, щоб визначити ймовірну вартість продажу наступник об’єктів:

1. Земельна ділянка несільськогосподарського призначення, площею 0,1480 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Адреса об’єкта: м. Житомир, вул. Ватутіна, 11-а.

2. Земельна ділянка несільськогосподарського призначення, площею 1,8888 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості. Адреса об’єкта: м. Житомир, вул. Маршала Рибалка, 36.

3. Земельна ділянка несільськогосподарського призначення, площею 0,1088 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Адреса об’єкта: м. Житомир, вул. Велика Бердичівська, 77.

Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, повинні до 22 грудня включно подати до управління регулювання земельних відносин Житомирської міської ради заяву та конкурсну документацію. Конкурс відбудеться 26 грудня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі