Місто

У Житомирі сім'ї загиблого військовослужбовця хочуть надати однокімнатну квартиру

15 December 2014, 15:01

У Житомирі сім'ї загиблого військовослужбовця планують надати однокімнатну квартиру жилою площею майже 19 кв. м.

Проект рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради «Про забезпечення житлом сім’ї загиблого військовослужбовця С. Т.М.» опублікований на офіційному сайті мерії.

З метою забезпечення житлом сім’ї загиблого військовослужбовця С.Т.М., який перебував на квартирному обліку для поліпшення житлових умов у Житомирському гарнізоні, якому закуплене житло, виконавчий комітет міської ради вирішив:

«надати С. О. І., дружині загиблого військовослужбовця С.Т.М., який перебував на квартирному обліку для поліпшення житлових умов у Житомирському гарнізоні, складом сім’ї три особи (він, дружина – С.О.І., 1986 р. н., дочка – С. Є. Т., 2005 р. н.) в загальній черзі за № 800 та у списку першочергового одержання житла за № 102  з 28.04.2006 р., однокімнатну квартиру № … жилою площею 18,8  кв. м. в будинку № … по п.. І..Б… в м. Житомирі;

Відділу по обліку та розподілу жилої площі міської ради видати ордер після прийняття квартири в комунальну власність територіальної громади міста Житомира», - йдеться у проекті рішення.

Ініціали загиблого військовослужбовця, сім'ї якого збираються надати квартиру, – С. Т. М. – співпадають з першими літерами прізвища, імені та по-батькові загиблого під Слов’янськом 3 червня командира батальйону 95-ї аеромобільної бригади Сенюка Тараса Михайловича.

Як повідомляв Житомир.info, 11 червня виконком Житомирської міськради вирішив надати дружині загиблого комбата Сенюк Ользі Ігорівні одноразову адресну матеріальну допомогу у розмірі 100 тис. грн. та призначити щомісячну матеріальну допомогу на дитину Сенюк Єлизавету Тарасівну (2005 р. н.) в розмірі 50% прожиткового мінімуму для відповідної категорії громадян.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі