Суспільство

Житомирські десантники, які повернулися з АТО, відновлюють боєготовність на полігоні

16 December 2014, 13:22

На одному із військових полігонів Житомирської області триває відновлення боєздатності воїнів-десантників 95-ї окремої аеромобільної бригади, які впродовж семи місяців боронили східні кордони України.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації з посиланням на регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

У ході практичних занять «крилаті піхотинці» вдосконалюють навички з вогневої підготовки, здійснюючи вправи навчальних стрільб зі штатної стрілецької зброї вдень та вночі.

Велика увага приділяється підготовці особового складу до виконання завдань у зимовий період на місцевості із врахуванням рельєфу.

Крім того, військовослужбовці продовжують практично відпрацьовувати питання надання першої медичної допомоги, самодопомоги, взаємодопомоги та евакуації умовно поранених.

Окремі підрозділи поповнили військовики, призвані в рамках часткової мобілізації. Вони переймають досвід товаришів по зброї, здобутий на східних та південних рубежах нашої країни, навчаються злагоджено діяти в умовах, наближених до бойових.

«Самі десантники чітко усвідомлюють необхідність проведення подібних занять. Акцент робиться на застосуванні системних тренувань та закріпленні практичних навичок воїнів. Це знадобиться їм в бою, адже після проведення занять вони знову, в рамках ротації, відбудуть на схід України», - зазначають у відомстві.

Фото медіа-центру Міністерства оборони України

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі