Політика

Народні депутати від Житомирської області обіцяли лобіювати в Раді місцеві інтереси

16 December 2014, 15:17

Лобіювати у Верховній Раді інтереси Житомирської області пообіцяли члени міжфракційної групи «За Житомирщину» у Верховній Раді.

Зустріч з народними депутатами Павлом Дзюбликом, Вадимом Кривенком (обидва – фракція партії «Народний фронт»), Бориславом Розенблатом, Володимиром Арешонковим (обидва – фракція «Блоку Петра Порошенка») відбулася 16 грудня у Житомирській облдержадміністрації.

«Ми будемо працювати конкретно у двох напрямках – законотворчість і лобіювання питань Житомирської області. Це і кадрові питання, те, що стосується призначень, і вирішення якихось питань на рівні кабінету міністрів, міністерств, відомств і т. д., щоб область могла отримати якісь преференції», – сказав Кривенко.

Депутати розповідали про законопроекти, які стосуються вирішення проблем області, та зізнавалися, що не можуть конкретно розповідати про державний бюджет на наступний рік.

«Питання дуже складне, але я впевнений, що всі ми, які сьогодні тут присутні, ніколи не проголосуємо, якщо це буде антинародний і антисоціальний бюджет», – запевнив Володимир Арешонков.

Керівник депутатської групи Павло Дзюблик сказав, що до депутатської групи «За Житомирщину» найближчим часом приєднаються ще два депутати, але їхніх прізвищ не назвав.

Детальніше про зустріч з депутатами у прес-центрі ОДА дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі