Події

У Житомирській області засудженим хотіли передати «траву» у дезодоранті та дріжджі у банці з-під ананасів

17 December 2014, 10:25

Працівники Райківської та Бердичівської колоній попередили спроби доставити у передачах засудженим заборонені предмети та речовини.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

15 грудня у кімнаті видачі посилок і передач Райківської виправної колонії №73 Бердичівського району Житомирської області під час обшуку посилки, яка надійшла до засудженого, в середині флакона кулькового антиперспіранту був виявлений поліетиленовий кульок. У знайденому пакунку знаходилась зелена подрібнена речовина рослинного походження із специфічним запахом.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, яка вилучила дану знахідку та передала її на експертизу до Бердичівського МВ УМВС України в Житомирській області. Якщо в результаті експертизи буде встановлено, що вилучена речовина є наркотичною, відправнику посилки доведеться відповідати перед законом.

16 грудня працівники Бердичівської виправної колонії (№70) під час догляду вмісту посилки, що надійшла в установу, у банці з етикеткою «Ананаси» було виявлено та вилучено колоду гральних карт, три пачки дріжджів, мобільний телефон та зарядний пристрій до нього.

По факту вилучення заборонених для зберігання та використання засудженими предметів складено відповідні матеріали та направлено до Веселівського райвідділу УМВС України в Запорізькій області для проведення перевірки та притягнення винних осіб до відповідальності згідно з чинним законодавством України.

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичівській колонії довічники сплели для вихованців дитбудинків Донецької області 300 пар шкарпеток.

Фото прес-служби управління ДПтС України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі