Місто

У Житомирі запровадили послугу «Соціальне авто» для безкоштовного перевезення інвалідів

17 December 2014, 11:45

Уже з 22 грудня житомиряни з інвалідністю зможуть скористатися безкоштовною послугою «Соціальне авто» із виклику автомобіля для поїздок до лікувальних установ та органів влади.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради. 

За інформацією начальника управління праці та соціального захисту населення Житомирської міської ради Любові Петренко, у Житомирі нараховується понад 20 тисяч людей з інвалідністю, більше 400 людей пересуваються за допомогою візка.

Спеціально обладнаний автомобіль знаходиться на балансі Житомирського міського територіального центру соціального обслуговування Житомирської міської ради. Фінансування послуги здійснюється за рахунок коштів місцевого бюджету.

Отримати послугу перевезення спеціально обладнаним автомобілем зможуть люди з інвалідністю 1 та 2 груп та діти із захворюванням опорно-рухового апарату, які пересуваються за допомогою візка та не мають у користуванні автомобіль.

Замовити послугу можна за телефоном 36-02-24.

Отримувач послуги може скористатися цією послугою не більше 5 разів на місяць для поїздок до лікувальних закладів, відділень реабілітації та органів влади, розташованих у Житомирі.

Фото прес-служби Житомирської міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі