Місто

Соціальна відповідальність у конфліктні часи

17 December 2014, 16:25

Думка про відповідальність багатства, в основі якого лежала ідея суспільного служіння, здавна була поширена в підприємницькому середовищі. Соціальна відповідальність бізнесу — це добровільний внесок бізнесу в розвиток суспільства в соціальній, економічній і екологічній сферах, зв’язаних з основною діяльністю компанії.

В Україні суспільство вже давно змінилося. Покупцю вже мало купити необхідний йому товар, покупець вибирає товар одного улюбленого бренду. Проведені дослідження показали, що за рівних умов споживачі стабільно віддають перевагу тим виробникам товарів та послуг, які словом й справою проявляють турботу про соціальні аспекти розвитку суспільства.

«ТОВ «Золотий коровай» працює в одному із найскладніших та динамічних секторів економіки, оскільки хліб люди споживають щоденно, незалежно від статків та статусу. Хліб посідає значне місце у житті кожної людини, - розповідає керівник підприємства Олександр Вербицький. – Тому ми завжди надаємо великого значення соціальній відповідальності перед суспільством, громадою, а особливо перед споживачами. Адже якість нашої продукції дає можливість людям щоденно споживати смачний та корисний хліб. Це наша основна відповідальність перед споживачами. Розвиток суспільства в цілому залежить саме від взаємовідносин у бізнесі. Наша компанія віддає перевагу лише місцевим постачальникам сировини, адже завдяки нашій співпраці ми розвиваємо регіон, забезпечуємо людей зарплатами та соціальними пакетами».

На хлібопекарні працює більше півтисячі працівників. Відповідальність за їх добробут та їхніх родин також лежить на підприємстві. Керівництво максимально переймається своїми працівникам. Щорічно забезпечується фонд для компенсацій путівок та лікування, відпочинку. Товариство забезпечує і культурний відпочинок для робітників, забезпечуючи їм різноманітні екскурсії та навіть відвідини театрів. А премії на надбавки до професійних та значних свят завжди є приємним доповненнями до них.

«Це теж наша основна відповідальність. Окрім виробництва, ми інвестуємо в професійний розвиток та благополуччя наших співробітників. Адже запорука успішного підприємства — це працівники, які з душею роблять свою роботу», - зазначає Олександр Вербицький.

ТОВ «Золотий коровай» не стоїть осторонь суспільного життя громади, беручи участь у різноманітних суспільних акціях, гуманітарній допомозі та благодійності. Ініціює регулярні екскурсії школярів на виробництво, аби зробити свій вклад у освітній та профорієнтаційний процес для молоді. Активно долучається до допомоги бійцям АТО, зокрема 95-iй бригадi, та окремим добровольчим батальйонам, якi обороняють Україну на Сходi.

Прес-служба ТОВ «Золотий коровай»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі