Місто

У Житомирі концертом та солодкими подарунками з Днем святого Миколая привітали дітей пільгових категорій

19 December 2014, 16:06

Повітряні кульки та сріблястий «дощик», пісні, загадки і солодкі подарунки – так День святого Миколая зустрічала житомирська малеча. Близько 500 дітей пільгових категорій (діти-сироти, діти з багатодітних сімей, діти-переселенці, діти з проблемних сімей, діти учасників АТО) 19 грудня зібралися у телецентрі, де пройшов благодійний концерт «Святий Миколай мандрує Україною!», організований міською радою.

Гостей свята привітав заступник голови Житомирської міськради Олександр Бочковський та побажав дітям здоров’я і успіхів у навчанні, дорослим – радості від своїх малюків, а усім – миру у домівках та країні.

Далі на малечу чекали веселі розваги у компанії добрих та дотепних казкових героїв: гумористична вікторина, театралізовані пісні у виконанні вихованців музичної школи №2 ім. С. Ріхтера та дитячого хору при Свято-Михайлівському кафедральному соборі. Хлопчики і дівчатка також спробували себе у ролі акторів, зігравши українську народну казку «Ріпка». Наприкінці свята на малюків очікувала довгождана зустріч зі святим Миколаєм.

Після концерту кожен з дітлахів отримав солодкий подарунок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі