Політика

Більше тисячі подарунків до Дня святого Миколая від Борислава Розенблата отримали маленькі житомиряни

19 December 2014, 17:58

 Більше тисячі подарунків до Дня святого Миколая від народного депутата України Борислава Розенблата отримали маленькі житомиряни. Нардеп привітав вихованців шкіл-інтернатів, дитячих розподільників та соціально-реабілітаційних центрів міста, - повідомляє його прес-служба.

«Я доручив своїм помічникам сформувати список учбових та лікувальних закладів Житомира, які опікуються дітьми-сиротами та дітьми-інвалідами. У роботі над списком мені також допомогла депутат Житомирської міської ради Неля Ковалюк. Впродовж тижня ми розвозили подарунки діткам»,- розповів Борислав Розенблат.

Нардеп також зазначив, що у День святого Миколая він особисто відвідав кілька таких закладів, поспілкувався з керівництвом про проблеми, з якими вони стикаються:

«Їм дуже важко: і педагогам, і лікарям, і батькам, і діточкам. Я вважаю, що люди, які мають трошки більші можливості, мають надавати допомогу, матеріально і морально підтримувати такі центри і таких діток. Особливо важливо не забувати про них у святкові дні», - зазначив народний депутат від Житомира.

На своїй сторінці у Facebook Борислав Розенблат також привітав зі святом усіх житомирян і побажав здоров'я, щастя, благополуччя і, звичайно, миру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі